Brasiliansk

Hva er Brasiliansk voksing?

Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran, så tar vi alt under og bak. Vi er kjent for å være veldig nøye og effektive.

Hvordan er det med hygienen i forhold til Brasiliansk voksing?

De hygieniske forholdene under Brasiliansk voksing er svært viktig, både for oss og for kunden. Voksen har en temperatur på ca 80 grader. Det betyr at voksen er for varm til at noen bakterier kan overleve, men ikke så varm når den kommer på huden. I tillegg desinfiserer vi spatlene, pinsetten og alt utstyret vi har brukt. Vi bruker engangsspatler på de mest intime deler. Og desinfiserer hendene våre etter hver kunde.

Hvordan blir den Brasilianske voksingen utført?

Kunden må ha ”spart” i 2 uker før hun skal vokse seg. Kunden booker time per telefon eller på nett. Husk å booke som ”ny” dersom du ikke har fått utført Brasiliansk voksing hos oss tidligere.

Hudpleieren forlater rommet mens kunden gjør seg klar. Kunden kler av seg alt tøyet nedentil, det inkluderer også trusen. Kunden vasker seg godt både foran og bak med en varm klut som legges i skittentøyskurven etter bruk. Kunden legger seg på rene håndklær som vi bytter mellom hver kunde. Kunden får et mindre håndkle over seg. Hudpleieren kommer inn og sammen blir de enig om hvor mye hår kunden skal beholde. Hudpleieren vokser først bikinikanten og jobber seg innover. Hun fjerner alt hår på leppene og i baken. Når hun er ferdig med voksingen, smører hun på olje som løsner eventuelle voksrester. Til slutt fjerner hun resterende hår med en pinsett. 

Hvem er vi?

Vi har noen av Norges mest erfarne Brasilianske voksere til å jobbe for oss. De mest erfarne har utført Brasiliansk voksing siden 1998. Vi er i alle alderen mellom 18 og 43 år. Alle får grundig opplæring før de utfører Brasiliansk voksing. De første 2-3 månedene etter opplæring gir de spesialtilbud på voksing.

Hva kan man forvente seg, når man har vokset Brasiliansk?

Første kvelden og i ett døgn etter voksingen kan man være litt sår, vi anbefaler ikke trange bukser eller f.eks. sykle samme dag som man er blitt vokset. Ca 50 % av dem som vokser seg blir ikke helt glatte første gangen fordi de har en del korte hår som kun er 1-2mm lange. Dette gjelder særlig foran (der man evt. vil ha en strek), men dette blir det mindre av for hver gang. Under (på og langs leppene) blir de aller fleste veldig glatte. Dette varer i ca. to uker etter man har vokset seg. Den 3. uken begynner håret å vokse ut igjen. Dette er mykt og verken klør eller stikker. Det er lurt å planlegge slik at man har menstruasjon den 4. uken. Da har man noe hår, men fortsatt bare 50 % av det du hadde første gangen. Man bør vokse seg 1-2 dager etter man er ferdig med menstruasjonen. Da får man to fantastiske uker, en ok og en ”hårsparingsuke”. Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong, det er lurt og dytte tråden litt inn så den ikke er i veien for hudpleieren. Hårene i underlivet har en levetid på 3-7mnd. Det betyr at når et hår begynner å vokse tar det 3-7mnd før det faller av. Håret tar en ”pause” på 2-3 uker får det begynner og vokse igjen. Det er derfor ca 20 % av hårene er under huden til en hver tid. Det er disse hårene som vokser frem de første tre ukene.

Menstruasjon når man skal vokse seg.
Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong, det er lurt og dytte tråden litt inn så den ikke er i veien for hudpleieren.

Inngrodde hår?

Noen får problemer med inngrodde hår. Hårene vokser ut av en pore. Når man har fjernet håret vil det etter hvert vokse ut ett nytt hår. Hvis det ligger døde hudceller i poren og sperrer, vil håret av og til vokse videre under huden eller vokse nedover i poren og det kan bli en betennelse. Derfor er det veldig viktig at man begynner å peele huden 2-3 ganger i uken med en gang huden ikke er sår. Et triks er å først dusje/bade til huden blir myk. Tørk deg godt i underlivet, på magen og på brystet. Bruk en peeling med masse små korn og gjerne med fruktsyre som kan gi en ekstra effekt. Ta ”godt” i. Du trenger ikke peele noe særlig på leppene da det er sjelden man får inngrodde hår her. Så skylder du av. Vi anbefaler gjerne en peeling med masse små korn fremfor en hampvått eller en peeling som har få og eventuelt store korn. Se for deg at du bruker ett grovt sandpapir på et treverk, da blir det riller i treverket, bruker du derimot et fint sandpapir blir overflaten på treverket mye glattere, på samme måte er det med peelingen.

Siden det også er hudceller nedi poren kan denne også bli ”tett” under overflaten. Der anbefaler vi et enzym eller fruktsyrekrem. Den legger man på huden samme kveld man har vokset seg, i 7 dager etter og i 7 dager før man vokser seg. Enzymet og fruktsyren løser de døde hudcellene og åpner poren slik at håret kan vokse ut. De som allikevel får en del inngrodde hår bør peele seg og bruke krem hver dag. Noen få blir av og til plaget med betente byller. Disse anbefaler vi å gå til lege.

Nupper og kviser som kommer raskt etter voksingen?

Noen kan få en hevelse rundt porene som en reaksjon på selve voksingen. Hevelsen ser ut som myggestikk og varer fra en halv time til 2 døgn. Andre kan få kviser og nupper 1-3 dager etter voksingen. Som regel forsvinner dette etter hvert som man har vokset seg flere ganger. Man kan også plutselig få symptomer etter å ha vokset seg en stund. Dette kan skyldes sensitivt immunforsvar, at man har gått på medisiner som gjør huden mer følsom eller det er andre ting i livet ditt som påvirker kroppen. Får man disse symptomene skal man ikke peele eller bruke krem på område, bare la det få roe seg ned.

Brannmerke eller hudavrivning?

Noen ganger når man vokser seg, løsner litt av det ytterste hudlaget. Huden blir rød og ”glatt” og ser ut som om man har brent seg. Dette er helt ufarlig og man kjenner så vidt at det svir litt. Det tar 1-4 dager før det har helet. Voksen oppi voksbeholderen er ca 80 grader for at bakteriene ikke skal kunne leve der.  Fra man har tatt voks på spatelen til man tar den på huden har den blitt mye kaldere, den vil alltids kjennes veldig varm ut, men ikke så varm at man brenner seg.  Hvis man derimot er litt sår, har eksem eller er litt tørr kan voksen kjennes ekstra varm ut, da skades huden også mye lettere og du bør si til hudpleieren at du er litt ekstra sår sånn at vi enten ikke vokser deg på det aktuelle området eller vi tar veldig små partier av gangen. Vi har opplevd 2-3 ganger at folk har fått blemmer etter de har vokset seg, da har kunden vært ekstra sensitiv i huden og disse blemmene har vært veldig vonde. Vi har utført brasiliansk på over 10000 forskjellige kunder mange ganger, så det er meget sjelden man får noen reaksjon.

Urinveisinfeksjon, sopp, lukt og klamhet

De tilbakemeldingene vi har fått er at kunder som har problemer med urinveisinfeksjon og sopp, har fått mindre av dette etter at de regelmessig har tatt Brasiliansk. Kanskje skyldes dette at det ikke er så mye hår der bakteriene trives. Bakterier  trives der det er godt og varmt. Derfor lukter det også mindre av underlivet når man ikke har så mye hår der. Noen synes man blir litt klammere av ikke å ha hår i underlivet.

Graviditet og fødsel

Man kan vokse seg helt frem til man skal føde, de fleste blir litt ekstra sensitive under graviditeten og i siste trimester er ofte leppene hovene. Derfor er det viktig at man går regelmessig sånn at det ikke blir ekstra vondt. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at de var veldig fornøyd med å ha vokset Brasiliansk når de skulle føde og at de ikke har hatt hår i barseltiden. Man kan som regel begynne å vokse seg igjen etter 6 uker (noen tidligere og noen senere).

Bestill Time Online - Klikk Her

Åpningstider

Stavanger og Sandnes 
Mandag – fredag08.00 – 20.00
Lørdag09.00 – 17.00
Vipps nettbutikk24 t
Powered by CBIT online booking system